Did you miss me dear babyblog? :')
POSTED ON Thursday, 16 May 2013 AT 02:13 \\

Assalamualaikum and hello hello hello readerrrrrrr! 

Ingat saya lagi tak? Saya lahh Nur Sarah Aina binti Ahmad Anuar, pemilik blog yang sangat comel ni tapi selalu takda entry baru. Hahahaha xD Ok hi semuaaaaaaa! Dah lama tak dapat update blog kan? Maklum saya sangat busy. Nak wish Happy New Year pun tak sempat :p So this is my first entry in two-thousand-thirteen. Sekarang bulan berapa? Lima aiteeee? Haa see berapa lama aku menyepi tanpa khabar berita. Hihihi okay ayat karangan habisssssss~ Korang semua cemana, sihat dokkkk? Dah makan dah minum? Tengah buat apa ni? Saya alhamdulillah sihat walafiat. Rindu saya taaaaaaaaaaaaaaak? Cakap lah rindu, cakap lah cakap lah. Hihihihi ok sayang awak :* Saya rindu sangat sangat kat awak Encik B.............log :p Tahun ni saya pelajar tingkatan empat. Dah tingkatan 4 dah, dah besar dah anak Anuar wkwkwkwkwk xD Lepas PMR haritu I've decide to choose science stream :) SCIENCE STREAM? "Wuuuuuu tung ahh budak pandai!" Ok semua akan cakap macam ni. Actually semua orang pandai ok :) Awak usaha lebih Allah bagi awak hadiah lebih lah. So rajin rajin lah berusaha. Walaupun orang cakap science stream ni agak susah tapi saya cekalkan hati untuk masuk. Maklumlah saya kan harapan keluarga. Hahaha ok poyossssss~ Bukan apa ibu berharap sangat anak perempuan tunggal dia ni masuk science stream so ikutkan jelah :) Alhamdulillah selama lima bulan ni okay lah masuk kelas tu. Addmath? Physics? Chemistry? Biology? Masuk science stream memang nak taknak kena tempuh lah empat killer subject ni kan T.T In sha Allah I will do my best for my family parent and also my future. Tahun ni busy sikit sebab nak kejar markah koku. Masuk competition itu ini, kawad apa semua kan. Lepastu ibu masukkan tuisyen lagi. Seriously, I'm tired of this T.T Walaupun penat, I have to! Okay tak payah cerita pasal tu dah! Niat nak update blog? Ohh niat tu memanglah ada sebab kesian tengok blog ni takda entry baru. Orang lain malas malas pun ada jugak update. Aku ni? Takda masa langsung plus ketiadaan idea :p Haritu update separuh then decide taknak post sebab rasa entry tu pendek sangat. Sekarang lah baru rajin sikit nak update. Tu pun terpaksa rajinkan diri ni. 

Harini berapa hari bulan ye? Enam belas / Lima / Dua ribu tiga belas :) Tahu kan harini hari apa, harini hari guru lah murid murid *ajetajetjadicikgu. Selamat Hari Guru cikgu! Especially cikgu cikgu yang pernah mengajar saya, cikgu tadika, cikgu SK Teluk Buloh, cikgu SK Seri Setia and sekarang cikgu cikgu kat SMK Seri Setia.  Terima kasih sebab dah didik saya :) Terima kasih dah ajarkan saya mana yang betul dan mana yang salah. Terima kasih sebab tak pernah jemukan curahkan ilmu walaupun anak murid susah nak terima ilmu :p Terima kasih sebab curahkan kasih sayang walaupun murid banyak benci cikgu :p Sebenarnya kitaorang bukannya benci cikgu cuma benci dengan HOMEWORK bertimbun yang cikgu bagi tu -.- Nak buat pantun tak masuk je, nak buat sajak saya taktahu, nak buat syair lagilah taktahu. Yang saya tahu cuma search lirik lagu. 

Lirik lagu terima kasih cikgu by Upin Ipin & Najwa Latif :)

Tulus setiamu cikgu telah mengajar kami

Membekalkan ilmu untuk masa depan

Dari ABCDE 1 2 dan 3 hingga aku tahu baca dan kira

Tak terhingga pengorbananmu

Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasih pada mu cikgu

Jasa mu akan ku kenang selalu

Tak pernah lelah tunjuk ajarku

Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Kaulah pelita hidup bagi kami semua

Menuju jalan ke arah yang benar

Penuh ikhlas dan tulus membimbing dan mengajar

Untuk memastikan kami berjaya

Rasanya ni jelah yang nak diceritakan, dah takda story lah. Sampai sini jelah. In sha Allah lepasni update lagi, tu pun kalau rajin. Hihihihihi x) Ok bye assalamualaikum, will update soon.................