penadd tahap gampang !
POSTED ON Thursday, 25 August 2011 AT 17:54 \\
heyyo heyyo n salamualaikumm reader-2 , ? anda sehad ? sy sehadd sajee , , weeee :) , 


ary ni sy penadd gyle mengemas ruma . hadoiii , sakedd pinggang ! gamba kadd ats uh gamba family sy mengemas k ? ouhh tidaa , tidaa sama sekali , gamba GOOGLE sje , hikhikk :) , yelha , , madam noraini merangkap ibunda or ibu sy bising mcm apetahh , , kemas ruma kemas ruma kemas ruma , , dek ta tahan dengan leteran nye yg mengalah kan karangan UPSR yg tidak dapadd dihabes kn oleh CIK STELLA sy , :)) , hehe , sy n family kecikk saye pown suda mengambil kate sepakat dgn mengemas ruma agar mulodd puan noraini diam mcm distapler .
bermule dgn bahagian dapur ? ouhh tidakk , sy mengambil alternatif laen dgn mengemas bilik sy dulu , bak kate sy , CEHH , ad pulx pepatah sy ni , :) , kemas bilik dulu ,! okey-2 , suda selesai kemas bilik , kemas living room , dapur ,  n so on ! pendek kn cite , sume cleannn , , tade yg tertinggal pown , acececec , , , ingadd na bukak pose uh , , ta tahann kowdd , , !yelha ,sy ni mane pena kemass ruma sampay cam tuh sekali , kalaw yee pown ruma sy kemass , msty ad barang iaitu kaen bju dlm almari , , HAHA , , da na ray ni kene lha ruma bersihh , now , mulodd ibu sy terkunci rapadd , , HAHA , , lepasss ni bole lha balex kmpung dgn senang aty , ,  senang jiwaaa , , WAA , , ta sabar na balexx , bole jumpee itu cikk kememott sy , CIK stella , , cekk iqa ,cik eteotoi , n sume lhaa , , 
klahh , , nak belahh dh  nii , , tolongg ibu sy di dapo . . . kbayyyy , , 

gamba dy !
POSTED ON Sunday, 21 August 2011 AT 08:47 \\
gamba kaw YANAAA ! na sngadd ak ltakk , HHAA

!@#$%^&*()_+ KAW !!
POSTED ON Saturday, 20 August 2011 AT 02:37 \\
yeoboseyo readerrr !


nmpx ta pic sial uh ? nmpx an ? ary ni , panas betoll ak , ! mane idakk nye , ak SEGANN tahap gampang dohh ! sape pulx yg tulis ayadd uh  !sape pulx yg menceroboh FB ak niey , haishhh , ak ta pena benci adek ak sekalipown adek ak selalu buadd ak sakedd aty ! asl kaw dengki sngadd ngn ak ? hah ? kawan ak punye bnyx kaw buang ! , kaw block , kaw remove  ap kess nie dee , , ap kess , , kaw taw ta , maluw ak dowhh , , mak ude ak pown tego mende yg ak ta buadd , ak maluu kadd abg angkadd ak , ! kadd ustaz ak , kalaw setakadd frenss kadd FB uh , ak ta kesa sngadd na ckp ap , , ! DAH BIASE DAA , , kaw sengaje je kan , , , , takpe-2 , , tuhannn tuh adill ! kaw ngok lhaa ! bulann puase kaw buadd cam niey ! , ,

p/s : ak benci kaw bodo ! meski ak t knl kaww ! ak benci tahap gaban kaw taw takkk !

heartbroken !
POSTED ON Saturday, 13 August 2011 AT 22:58 \\
hye readerr !


nampak ta pic uh ? nmpak kan ? nmpak kan ? okeyy , , now , saye SINGLE ! ouh kay ,actually , sy ta taw nak cakap ap ? sow , sy na cite pasl sy n DIE , ! fisrtly....btol k ejaan tuh ? ouhh , bia lha , , sala pown sala lha , , kay-2 .stop-2 ! aku ngn dy kapl mase 9 JUNE 2011 , n tarikh yg ta dapadd ak lupekn , its ma BUTDAY !ouhh myyy , , shitt lha kan , ! hehe ! sudaa 2 bulan n 6 hari kiteurg kapel , mmg sediyh , hepi , sakedd aty lha kan bile kapel ngn dy niey , tapi-2 , ak diam jee ,, bile setan mule menguasai diri ni , mule lha mnta putus ! jujo ak ckp , ak bahgie je d awl nye , last-2 nye , HAMPEHH ! boringg lhakapel ngn kaw niey ,kaw ta romentikk ! asyik majuk-2 jee , , time ak , ade kaw nak pujokk, , ? PUIHHH ! tapi-2 , bahagie jugax lha kapel ngn dy niey , , 

for you MR AMIR !:


hope kaw dapadd cari awek yg lebiyh okee dari ak kay ? kaw sygss lha betine tuh , kaw jgn na cheated-2 pulekk kn ? mmg sah lha kaw kene pancung ! dulu kaw buadd camtuh ad kezen ak , tuh sbb ak break dgn kaw , ak ta na jadik cam kezen ak , kaw buadd dy cam tuh , mle-2 mmg aty dy terLUKE kaw taw ! ak arap kaw bahagie dgn dy , papepown , kite STILL kawn cam dulu , , kaw jgn lupe kadd ORANG GYLE PAKAY KAEN BATIK NI , OKEY ?


akak CHOMEYYY
POSTED ON Monday, 8 August 2011 AT 05:56 \\
first sekali sy nakkkk JERIDDDDDDD ! sbb sudaa lame ta update belogg buruk saye niey , , HIKHIK ! biase lha , kini sy sedang sibukk dgn buku dan buku dan buku dan puase , ary nie , tidak terase penadd nye sbb ary niey , saye n kawan kwan saye asyik gelakk je , , biase lha , , sye kn suke bahan kan orgg , , AWW AWW , , ,
ap nak cakap agy erk ? arghhhh , , korek idea korek idea ! HAH ! disebab kn topikk kadd ats tuh , sy nak kenal kn kadd korengg 

|
|
V


akak chomeyy , adekk mnta maaf sbb ambek gamba kiut akak tanpe izin akak , , kay-2 ? tengsss
okey-2 , akak kiutt niey name dy kak NURUL , sekola satu sekola dgn saye , , PELIKK nyee , saye langsung ta kenal kakak niey , meski satu sekolah , , *sorry kakk ! hikhik :) , betol-2 , kami berkenaln atau dringkas kn bertego mase komen mengomen , , mmg excited ak smpay lompad katill  , , WAAA , , nmpk beno batak nye saye , , hurr , , ngaku, ! saye mmg BATAKK ! KATAKK ! N TAKKK-2 , , hikhik :) , ,