About LOVE
POSTED ON Saturday, 26 November 2011 AT 23:52 \\


1. Dari mana datang nya cinta ?
= Dari SMS turun ke hati 


2. Kalau I boleh menyusun abjad . I nak letak U dekat dengan I <3 

3. Hello ! Awak ada plaster tak ? Saya luka teruk sebab jatuh cinta dekat awak ! 





4. Hey , saya pencuri ! Saya datang sini untuk curi hati awak !


5. Awak nie doktor ke ? Hati saya terluka lah sebab jatuh hati dekat doktor


6. Saya nak belanja gula-2 HACKS . 

Tapi sebelum tu awak bagi tau dulu maksud HACKS 

H- Hanya

A- Aku

C- Cinta 

K- Kau 

S -Seorang 



7. Dekat bawah nie senarai yang saya tak suka tentang awak 
1 ... 
2 ...
3 ...
4....

Sorry lah sebab jawapan saya semua kosong sebab saya selalu sukakan awak .




8. Tekan ke bawah jika awak rindu kan saya . 
I
I
V

Tekan lagi kalau masih rindu . 

Lagi 

Lagi

Masih tekan lagi ? 

Nampak sangad yang awak rindukan saya .
#Actually saya pun tengah rindukan awak <3

9. Kalau cinta ibarat penyakit , saya taknak makan ubat . Biarkan saya merana diserang penyakit nie sebab saya nak awak tau yang saya sayangkan awak ! 




9. Kalaulah hati awak tu penjara , biar saya dipenjara seumur hidup .

10. TUHAN bagi saya hati and sekarang saya dah bagi hati saya tu dekat awak . Saya berharap sangat yang awak takkan bagi hati saya tu dekat orang lain :'(

Okay dah habis dah ~ Byebye :)