kenape weyh ? kenape ?
POSTED ON Friday, 30 September 2011 AT 03:54 \\
asemekom readerr , hari ni pening sikit lhaa , macam gampang jee , memang hari ni hari ta beruntung bagi aku lhaa , ape org pute kate ? haaa , BAD LUCK ! hari ni kepale aku luke , berdarahh , senang cite mcm ni hah


ni sume sebab HISHAM lhaa , pundekk ! bodoh ! gaduh dengan ajim ngn akim , aku pown terlibat same ! pftttttt , mcm tak caye nye , dy boleyh baling tin biskut merry-2 tuh dekat aku ! berdarah lhaa , then , sume cuakk , pi hospital teluk intan tuh , doktor tu kate , 4 , 4 , 4 , firstly , aku tak tahu lha yg 4 tuhh , rupenye 4 jahitann , sakedd dowhh , nak tido yg susa uh ! haishh , act , bukan ni yg ak nak cite , tapi dah terlajakk ! okeyh babye !

________________________________________________________________________________


okeyh , cerite lagy pasal H tuh ! act , aku tahu cerite ni membusen kan kan ? kan ? kan ? mesti korang kate budak ni mcm takde jantan laen dah ke ? lepas kan jelha , biar jelha dy tuh ! okeyh , foinee ! tak kesah ape korang nak cite , yg ak tahu , ak nak luah kan jugax !
weyh , kenape kaw delete aku weyh ? aku tahu lha aku ade buat sala kad kaw , tak kan kaw tak bole maaf kan aku lagy ? kaw taw tak , aku susaa haty pk pasal kaw , then , senang -2  kaw je buad aku cam ni , ak sygs kaw mcm abg aku sndry , ak tahu psl perangai aku yg kaw ta suke ni , kaw pk ak nak ke ? kaw pk aku tak nak beruba ke ? kaw taw ta ? ak ni asyik menghadap je muke kaw kad ** , dah lkha weyh , toksah lha na marah-2 lagy , mende dah berlalu ,  

okeyh , tak payah nak kate ape , babye !

aku bersalahh !
POSTED ON Tuesday, 27 September 2011 AT 21:42 \\
hye readerr , act , hari ni , aku tak sekola , hihii , ponteng jabss , 


okeyh , sumpah gyle ak bersala kadd seorg budak ni , nak taw jugax ke ? tak payah lhaa weyh , nak jugax ? ? yelha-2 , #bodo ckp sorg-2 , mcm gampangg ! , hihi 
smlm , ruma aku ad wad OPENHOUSE #sorry teman blogg , ta invite kamuu ! hihi , ak heppi lha kan sbb ramai org dtg , waa , ta sngke kann , invite sikit je , dtg nye ramai , <3 ,pastuh ,ak try usha-2 dy , hishh , ta dtg pulaxx dy . sediyh kowdd , ak berie pake bju krung ni , cntek lagy tuh , ikod aty maleh gyle na pakai , pastuh , kezen aku ni pown dtg lha , alahh yg stella tuh ! then , lame sikitt , dy dtg lhaa . 
sumpahh wa citee , ak heppi gyle tahap gampangg ! even , ak tenga gaduh dgn dy pon , aku heeppi gyle dohh , at least , dy dtg jugaxx , tetibe je ak buad hal , mcm gmpng je kann , ak ckp lha mcm ni

weyh korangg ! kate na anta D**** , cepad lha , panas kad sni , cepad lha , hishh ! weyh , cepad lha , taw ta , ak pns kadd sni , pns taw ta ? pnasss ! ! 

pastuh , dah tue , dy pown belah cam tuh , after salam-2 ngn kawan-2 dy ,dy blahh cam tuh jee , sediyh woo aty . pastuh aleya yg kwan ak ni pown ckplha kadd aku , dy citee , yg H***** tuh tadi dtg , dy baru je balekk dri tusyen , dy ta na hmpe kan perasaan isyam n aku , dy dtg gakk , dy press moto laju-2 , sediyh woii ! pastuh , dtg sini , muke dy heppi je , bile dah ak terpekik ckp yg aku pns tuh , dy bukak helmet then muke dy yg heppi tuh , terus tetuka jadi masamm , maybe dt tersentap kowdd ayad aku tuh , bukan maybe lagy daa , TERSENTAP teruss , time tu , ak pk dri sndry jee , bile dy dah blah baru terase nikmat nyee , sumpahh , menyirap dowh time tuhh , thenn , S***** , D** , P*** tak suke aku , dri situ deme dah tak suke dah dgn perangai ak yg skrg nii ! sediyh kowdd ,
hari ni mte ak sepett cam ni


terukk kan-3 ? memang lhaa , seharian menangesss ! mm pffftt je kann ? nyampahh dowhh ! k hah ! babye !

sediyh
POSTED ON Thursday, 22 September 2011 AT 23:52 \\
hello peeps ! annyeong ! 
hari ni , buadd kedue kali nye aku menanges dekad sekola ,hihi , eyh , ta ta ta , tige kali , hihi , maluu dowhh , nanges dekaddd sekola , kawan-2 aku sume cakap ,
kaw ni rupe nye lembutt gakk , yelha , selame aku bertapak kad sekola ni , aku ta pena nmpx muke kaw  bnjir ngn air mate kaw , tetibe je kuar meleleh-2 . selame ni , happy teramat , ! even , cikgu mara , rotan ke ape ke , kaw tetap dgn muke mcm mintak kaki tuh , HAHA

#okeyh , deme perli aku ! macamm chibekk je , perli-2 , huishh , na denga cite ke ? na jugak ? na jugak ? bakk sini ! na bace bayar lhaa , hikhoo :] 

#sumpahh , aku taak nanges cam ni , ! ni parah terukk nii ,
hehee , cite nye cam nii , mase bunyii loceng tuh , (loceng sekola) aku and kawan-2 aku , turun nak gi surauu , haishh maklum lhaa , ustazah kami ni tak nak naek atas , hihi , okeyh tak lawakk ! ! pastuhh , aku turun lha , tetibe , tetibe kann , aku nmpk E ni tenga ikad tali kasut , ! perhh , LEMBAB kodd dy ikad tali kasut dy , aku malehh lhaa nak usha palat lalat bagai ni kann , terus je , bukak kasut , (tak sampay 5 saat , !) , pastuh , aku tngok dy jabs , tetibe jee dy jeling mcm lagu siti nurhaliza tuh , alaaa , yg MENJELING-2 KU blablablaa , aku tak hapeh lagu nyee , CHORRR ! tercelopp aku (ayad tersentap tuh digantikan jadi tercelop) tahap kegampngn ! sediyhh taw takk , alya kate dy tak suke perangai aku  yg skrg nii , aku taw , bape kali ni , bnyk org ta suke prngai aku yg ala-2 james bond ni kann , untung ade kawan aku yg 
ni
my hanie ! 
 
dgn yg ni 
my nana !
mereke ni lha yg pujuk saye , yg mcm-2 lagy , actually , bnykk agi yg memujuk saye , cehwaa , kembng dowhh , tapi , this two girls yg saye dpd cari , n yg paling rapad , hihi ,
ceb baek dee ! pastuh , dlm suraw tuh , muke aku blurr-2 sikit , mcm taikk je , pas toh (eyh aku ni , bnyk pulak pastuh nye , ) aku pown nanges lhaa , time tuh , tak pk pnjng n pnjng daa , ape jadik lntak lhaa , eeven , kuar hingus meleleh-2 pown tak pee , wa kesahh ape ! HAHA , sebena nye , aku malas na update cite yg mcm keling ni , keling paria uma cik siti ttuh pown tak mcm ni , hihi :D ,
akhir kate , MAJU LHA SUKAN UNTUK NEGARE !
#tade kene mengena , HAHA , sajeee ! ;P


mari Berdebadd !
POSTED ON Monday, 19 September 2011 AT 04:25 \\


annyeong readerr ! wawawaa , sudah lame tak bukak belog , terase kangan saye same die , last bukak pon mase nak dekad raye kan ? bulan puase lha tuhh ! nahh , kali ni post ak bukan-2 , tngok topik lha kan , bananaaaaaa ! ( sorry yana , saye pinjam ayad awakk ! :(
tngok topik and picture kadd atas uh , korang pown dah tahu kan aku nak tulis ape , acehwahhhh , anda beriliyent , (maaf , saye tak tahu nak mengeje engris nye , so , melayu suda , CINTAI LHA BAHASE KITE !
nak cerite nih ! , tadikan mase kadd dalam kelas , time tuh , waktu muzik tak silap aku , yup , klas muzik , aku ngn kawan-2 aku boringg lhaa kann , macam budak tadika je pikir-2 nak buad ape ? , sudahnye , berdebat lhaa , aku berdebat dengan budak LONDON *konon* , AZALI ! , eyh-2 , silap-2 , AZARULL !
macam pffffffffttt je kiteorangg , sengau je dibuatnye , kecoh kelas disebabkn kami ! , HAHA , bnyk budak merungut suruh kami diamm , tapi , pertarungan yang melibatkan bahase KL and bahase LONDON mane boleyh tamattt , nak menang jugakk ! ! !
debat punye lha debat TERRRgaduh pulakk dgn dengan AZARUL niy , sbb pasal kawan aku yg S uh , tapii , takpee , kejabs je kami gaduhh -2 , pastuh tetibe je baik disebab kn MARRYBROWN
alaaa , yang RESTORENT tuhh , nahhhh ! tak tahu sngadd , ambekk muu !


pass ni , ajak family dtg sini , HAHA , and kalaw ade pergaduhan kecilan , kuarkan marrybrown niyh , gerenti berdamai punyee , HAHA