heyy malu siott !
POSTED ON Monday, 17 October 2011 AT 02:08 \\
Assalamualaikum

sehat tak anda-2 sume ? sehat ? alhamdulilahh , aminnn ! heyy-2 hari niyh kite ade cite .nak dengar tak ? alaa , kite tahu . . korang-2 sume tak nak dengarkann . hihi , okee , cite die start macam niee , 
anyways , sorry lha kamu kamu sume sebab entry ni kite tak letak gambar pown , sebab kite takde gambar mase kite jatuh longkang kad sekolah , opsss , K A N T O I , ! hari nie kite jatuhh longkangg dekat jalan antara kantin ke tapak perhimpunan sekola kite . MALU nyahh . jatuh macam nangke busuk , ! 


back to the citer kite , hari niyh aku jatuh bedebabb kad longkang sekola tuh . Malu ? toksah cakap lha kan . . malu ya rabbb ! memang diakui cite die memang kelakar . sinopsis nye bermule apabila aku and kawan-2 aku yg bername IRA , LENSA , NANA . pi makan kad kantin . perhh , sedap makan ,sedap kutuk si husin uhh , memang kelaka jahhh ngutuk die . mase jalan nak pi balik kelas tuh . datang pulak si aleya and the geng ! makkk . mase tuh aku tak terkejut lagi sebab aleya n fifah just nak tanye pukul berape . mase nana nak kate tuh . aku terpijak kasut nana yang putih melepak tuh .kebetulan , nana berdiri sebelah longkang . memang JAHH lhaa ! terus tersungkur aku masuk dalam tuh . habis air apple n nugget aku . memang azab nye tak terkate lha kann , perit dowhh .naseb ade orang care pasal aku . and tak gelak kan aku . terserempak pulak ngan E*** n shahrul . untung ah aku , die tanye pasal aku walhal kami gaduh tak sudahh , eyh . tutup cite pasal die ,! masuk kelas asyik nak kene ketuk je ngan nana and lenaa .
okey ahh . nak pergi makan lhaa , bye awok-2 sumeee ! hihi <3 . nanti kalau ade mase kite kongsi lagy yer citee ! byee ! byee . byeee !



Terkejuttt !
POSTED ON Saturday, 8 October 2011 AT 20:01 \\
semekom , and anyonggg ! weyh-2 , dah lme kann aku tak bukak belog ? kangenn taw taa ., ! hehe , , okeyh , hari ni aku nak share citer sediyh yg menimpe sekola aku niyh ! hacyoyaiii ! selase yg lepas , sekola ak gempor kematian seorang guruu ! memang tak disangke-2 lha weyhh , guru nih baikk ngn akue ! #okeyhh , aku perasaaann ! nak kenal ke ? meyh sini tekan disini ! , untuk taw lebiyh lnjyt muke nye , bawah niyh ! 


seba sedikit tentang cikgu aku <3
name : CHANDRAN 
umo : 29 tahun
status : married
subjek diambil : PERDAGANGAN
label : GURU DISIPLIN

tuh jee , nak taw lebiyh , kene stay sekola aku lhaa , HAHA , #okee , tak lawak weyh ! hurr . ni bawa gamba kete dy yg eksidenn tuh !




R.I.P sirr , we all love you ! we all miss you ! you always in our heart sirr !