sediyh
POSTED ON Thursday, 22 September 2011 AT 23:52 \\
hello peeps ! annyeong ! 
hari ni , buadd kedue kali nye aku menanges dekad sekola ,hihi , eyh , ta ta ta , tige kali , hihi , maluu dowhh , nanges dekaddd sekola , kawan-2 aku sume cakap ,
kaw ni rupe nye lembutt gakk , yelha , selame aku bertapak kad sekola ni , aku ta pena nmpx muke kaw  bnjir ngn air mate kaw , tetibe je kuar meleleh-2 . selame ni , happy teramat , ! even , cikgu mara , rotan ke ape ke , kaw tetap dgn muke mcm mintak kaki tuh , HAHA

#okeyh , deme perli aku ! macamm chibekk je , perli-2 , huishh , na denga cite ke ? na jugak ? na jugak ? bakk sini ! na bace bayar lhaa , hikhoo :] 

#sumpahh , aku taak nanges cam ni , ! ni parah terukk nii ,
hehee , cite nye cam nii , mase bunyii loceng tuh , (loceng sekola) aku and kawan-2 aku , turun nak gi surauu , haishh maklum lhaa , ustazah kami ni tak nak naek atas , hihi , okeyh tak lawakk ! ! pastuhh , aku turun lha , tetibe , tetibe kann , aku nmpk E ni tenga ikad tali kasut , ! perhh , LEMBAB kodd dy ikad tali kasut dy , aku malehh lhaa nak usha palat lalat bagai ni kann , terus je , bukak kasut , (tak sampay 5 saat , !) , pastuh , aku tngok dy jabs , tetibe jee dy jeling mcm lagu siti nurhaliza tuh , alaaa , yg MENJELING-2 KU blablablaa , aku tak hapeh lagu nyee , CHORRR ! tercelopp aku (ayad tersentap tuh digantikan jadi tercelop) tahap kegampngn ! sediyhh taw takk , alya kate dy tak suke perangai aku  yg skrg nii , aku taw , bape kali ni , bnyk org ta suke prngai aku yg ala-2 james bond ni kann , untung ade kawan aku yg 
ni
my hanie ! 
 
dgn yg ni 
my nana !
mereke ni lha yg pujuk saye , yg mcm-2 lagy , actually , bnykk agi yg memujuk saye , cehwaa , kembng dowhh , tapi , this two girls yg saye dpd cari , n yg paling rapad , hihi ,
ceb baek dee ! pastuh , dlm suraw tuh , muke aku blurr-2 sikit , mcm taikk je , pas toh (eyh aku ni , bnyk pulak pastuh nye , ) aku pown nanges lhaa , time tuh , tak pk pnjng n pnjng daa , ape jadik lntak lhaa , eeven , kuar hingus meleleh-2 pown tak pee , wa kesahh ape ! HAHA , sebena nye , aku malas na update cite yg mcm keling ni , keling paria uma cik siti ttuh pown tak mcm ni , hihi :D ,
akhir kate , MAJU LHA SUKAN UNTUK NEGARE !
#tade kene mengena , HAHA , sajeee ! ;P