kenape weyh ? kenape ?
POSTED ON Friday, 30 September 2011 AT 03:54 \\
asemekom readerr , hari ni pening sikit lhaa , macam gampang jee , memang hari ni hari ta beruntung bagi aku lhaa , ape org pute kate ? haaa , BAD LUCK ! hari ni kepale aku luke , berdarahh , senang cite mcm ni hah


ni sume sebab HISHAM lhaa , pundekk ! bodoh ! gaduh dengan ajim ngn akim , aku pown terlibat same ! pftttttt , mcm tak caye nye , dy boleyh baling tin biskut merry-2 tuh dekat aku ! berdarah lhaa , then , sume cuakk , pi hospital teluk intan tuh , doktor tu kate , 4 , 4 , 4 , firstly , aku tak tahu lha yg 4 tuhh , rupenye 4 jahitann , sakedd dowhh , nak tido yg susa uh ! haishh , act , bukan ni yg ak nak cite , tapi dah terlajakk ! okeyh babye !

________________________________________________________________________________


okeyh , cerite lagy pasal H tuh ! act , aku tahu cerite ni membusen kan kan ? kan ? kan ? mesti korang kate budak ni mcm takde jantan laen dah ke ? lepas kan jelha , biar jelha dy tuh ! okeyh , foinee ! tak kesah ape korang nak cite , yg ak tahu , ak nak luah kan jugax !
weyh , kenape kaw delete aku weyh ? aku tahu lha aku ade buat sala kad kaw , tak kan kaw tak bole maaf kan aku lagy ? kaw taw tak , aku susaa haty pk pasal kaw , then , senang -2  kaw je buad aku cam ni , ak sygs kaw mcm abg aku sndry , ak tahu psl perangai aku yg kaw ta suke ni , kaw pk ak nak ke ? kaw pk aku tak nak beruba ke ? kaw taw ta ? ak ni asyik menghadap je muke kaw kad ** , dah lkha weyh , toksah lha na marah-2 lagy , mende dah berlalu ,  

okeyh , tak payah nak kate ape , babye !