aku bersalahh !
POSTED ON Tuesday, 27 September 2011 AT 21:42 \\
hye readerr , act , hari ni , aku tak sekola , hihii , ponteng jabss , 


okeyh , sumpah gyle ak bersala kadd seorg budak ni , nak taw jugax ke ? tak payah lhaa weyh , nak jugax ? ? yelha-2 , #bodo ckp sorg-2 , mcm gampangg ! , hihi 
smlm , ruma aku ad wad OPENHOUSE #sorry teman blogg , ta invite kamuu ! hihi , ak heppi lha kan sbb ramai org dtg , waa , ta sngke kann , invite sikit je , dtg nye ramai , <3 ,pastuh ,ak try usha-2 dy , hishh , ta dtg pulaxx dy . sediyh kowdd , ak berie pake bju krung ni , cntek lagy tuh , ikod aty maleh gyle na pakai , pastuh , kezen aku ni pown dtg lha , alahh yg stella tuh ! then , lame sikitt , dy dtg lhaa . 
sumpahh wa citee , ak heppi gyle tahap gampangg ! even , ak tenga gaduh dgn dy pon , aku heeppi gyle dohh , at least , dy dtg jugaxx , tetibe je ak buad hal , mcm gmpng je kann , ak ckp lha mcm ni

weyh korangg ! kate na anta D**** , cepad lha , panas kad sni , cepad lha , hishh ! weyh , cepad lha , taw ta , ak pns kadd sni , pns taw ta ? pnasss ! ! 

pastuh , dah tue , dy pown belah cam tuh , after salam-2 ngn kawan-2 dy ,dy blahh cam tuh jee , sediyh woo aty . pastuh aleya yg kwan ak ni pown ckplha kadd aku , dy citee , yg H***** tuh tadi dtg , dy baru je balekk dri tusyen , dy ta na hmpe kan perasaan isyam n aku , dy dtg gakk , dy press moto laju-2 , sediyh woii ! pastuh , dtg sini , muke dy heppi je , bile dah ak terpekik ckp yg aku pns tuh , dy bukak helmet then muke dy yg heppi tuh , terus tetuka jadi masamm , maybe dt tersentap kowdd ayad aku tuh , bukan maybe lagy daa , TERSENTAP teruss , time tu , ak pk dri sndry jee , bile dy dah blah baru terase nikmat nyee , sumpahh , menyirap dowh time tuhh , thenn , S***** , D** , P*** tak suke aku , dri situ deme dah tak suke dah dgn perangai ak yg skrg nii ! sediyh kowdd ,
hari ni mte ak sepett cam ni


terukk kan-3 ? memang lhaa , seharian menangesss ! mm pffftt je kann ? nyampahh dowhh ! k hah ! babye !