Bismillahhirahmannirahimm
POSTED ON Tuesday, 4 June 2013 AT 07:31 \\


Asalamualaikum and Hi Hi Hi anda anda yang membaca blog saya, thank you for reading, emm emm anda sihat ? Ouh saya jugak, btw, mid exam telah selamat saya jalani dengan Bangganya even saya tak baca buku pun, Hahahaha . Mana taknya, Khamis aku ada Exam yang half membunuh, Rabu sebelumnya aku ada Kawad Kaki KRS competiton and kami berkhemah di sekolah,Selasanya pulak awak ada Drama English Competiton,HOHHHHH,mestilah tak baca buku punya, busy busy busy, Em actually,Kite takde nak cerita sebenarnya awakk, Cumaa, saja ringankan tulang tangan dan sendi-sendi untuk menulis. Emm, Apan lagi ye nak cerita, Ouh memandangkan cuti tinggal 5 hari lagi,Kita nak ucapkan selamat Bercuti,even holiday dah nak habis but its not end right? So Holidays story takda apa, duduk rumah,makan,tidur,tengok tv,makan,tidur dan sekian-sekian,ia berulang seperti masa yang tak sentiasa berulang, Homework? Takdaaa, Kecuali kimia and English sahaja :) , korang ada? Hahahahaaa, padannn mukaaa lehhhh, Hahaha, tak tak , sebenarnya, cikgu bagi homwek sebab dia benci tengok kota holi holiholiday nihhh, takpe awakkk, habis cuti ni kita simbah kereta mereka-mereka dengan asid hidroklorikk Hahaaaa , ehh ehh, Rasanya sampai itu sahajalahh, betul-betul takdooo idea nihhhh , Emmm , last I just wanna Say, Syafiqah Hidayu, Imissyouuu , Tak terkecuali Nurul Shuhada Najiha, ececececehh , dia sebelah awak je nihhh  hahhhh , Hopefully Result kita mid year ni okehhh lahh , okeyy ? sekiann 

                                              Lots Love -Saraaa